Nagelsalongen

Fagrabäcksvägen 19

Växjö, 35240

Ort

Recensioner (0)

0 av 5.0
  • Inga recensioner ännu. Bli först att skriva en!

Senaste inlägg på sociala media från Nagelsalongen

[03/26/19]   Kära kund,

För din info kommer Nagelsalongen stängas efter april. Efter 12 fantastiska år med Nagelsalongen känner jag mig redo för nya utmaningar i livet.

Igår fick jag det glädjande beskedet att jag fått tjänsten jag sökt inom kundtjänst/försäljning på möbelföretaget Norrgavel i Lammhult. Att få förmånen att jobba på ett företag som jobbar med ett hållbarhetstänk och miljöfilosofi och som bara tillverkar möbler av naturmaterial känns som en ynnest. För er som känner mig lite bättre vet min passion för möbler inredning färg och form.

DÄRFÖR går det inte att boka några nya behandlingar längre i Bokadirekt . Jag kommer påbörja min tjänst ett par dagar i veckan redan nu i april. Min ambition är att samordna de bokningar jag har, eventuellt flytta några för att få loss ett par dagar i veckan. TIDER SOM JAG BEHÖVER ÄNDRA - HÖR JAG AV MIG OM. HÖR DU INTE NÅGOT, KOM SOM VANLIGT! Jag hör isåfall av mig inom några dagar.

Slutligen vill jag tacka alla er fina trogna kunder, från djupet av mitt hjärta❤️ som gått hos mig under så lång tid . Jag kommer givetvis sakna er stort, och jag hoppas våra vägar korsas ibland i något annat sammanhang. Men nu känner jag att det är dags för mig att ta nästa steg i livet.

Har du några frågor?
Maila mig [email protected] eller sms 076-3373320

Stor kram❤️

Christel Cronqvist
Nagelsalongen

Nagelsalongen

  • 0763373320