En trappa upp

Ringvägen 2

Västerhaninge, 137 34

Ort

Recensioner (0)

0 av 5.0
  • Inga recensioner ännu. Bli först att skriva en!

Senaste inlägg på sociala media från En trappa upp

Arigato Massage Nu går jag sista steget på akupressurutbildningen och lär mig diagnostisera och behandla obalanser i kroppen. För effektivast resultat bör man ta flera behandlingar inom begränsad tid och jag erbjuder därför tre behandlingar för 1000kr. Känner du dig ur balans fysiskt eller emotionellt kan akupressur vara ett redskap att återställa balansen. Varmt välkommen!
Benjamin Okontrollerad Diet

Kost Utan Timing
Efter maten går in i magen, kan den mat som är lätt att smälta brytas ned inom en till två timmar; livsmedel som inte är lätt att smälta tar 4-5 timmar att lämna magen. Vissa människor är upptagen; de bedriver sin verksamhet helhjärtat, men de bortse från sin kost. När de är hungriga, de hastigt äta mat utan att tugga det nog. Detta gör magen förlorar sin normala funktion.

Olämpliga matvanor
1. Att äta för mycket kall mat. Kinesiska gillar att äta varm och lagad mat, vilket är mycket fördelaktigt för magen. Kinesisk medicin har konceptet, "kalla leder till stagnation."

Kall mat stagnerar lätt qi och blod, och leder till många sjukdomar, såsom dysmenorré. Många sjukdomar orsakas av kall mat. Råa grönsaker och kött, särskilt rått kött, störa den normala gastrointestinal funktion. Vissa personer kan bli infekterade med parasiter från att äta rå mat.

2. Att äta för mycket vid fel tidpunkt. På morgonen ska vi äta mat som är lätt att smälta. Vid middagstid är magen förmåga att smälta maten starkast. Eftersom kvällsmat är nära sömn, bör man inte äta för mycket. Moderna människor brukar inte äta frukost, äter för mycket vid kvällsmaten, och ibland innehålla en midnatt mellanmål, vilket leder till dysfunktion i magtarmkanalen, vilket leder till många sjukdomar.

3. Äta vid användning av hjärnan för mycket. Att äta medan du tittar på tv, läsa tidningar, och diskutera frågor kan lätt försämra magens funktion. Efter middagen, bör man inte omedelbart sätta sig ner för att arbeta, och man bör undvika att använda hjärnan.
Södertörns Energimassörer Passa på att ta en uppiggande Energimassage lördagen den 26 augusti på Vegabaren i Handen mellan klockan 10 -17 😊
Se fb: GRAND PRIX Raggarbil- Vegabaren 2017
Arigato Massage Jag finns på plats i stort sett hela sommaren. Varför inte börja semestern med en avslappnande massage ;-)
Arigato Massage Sommaren är här, och med den Energimassage utomhus. Imorgon, på Nationaldagen står vi på Kärrtorpsfestivalen :-)
Arigato Massage Fler massagetider fr.o.m april :-)
Arigato Massage
Nennas NagelFix Före: 3 v utväxt 👍
Efter: hellackat i rött & svart med glitter ontop 🤗
bokadirekt.se Presentkort – Bokadirekt Arigato Massage säljer presentkort hos bokadirekt. En perfekt julklapp! bokadirekt.se På Bokadirekt kan du hitta och boka t.ex. massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig.
Arigato Massage Nu är hög tid att bli av med Friskvårdskupongerna! Hinner du inte, kan du byta dem mot ett klippkort, annars är du välkommen att boka tid hos mig på bokadirekt.se / Arigato Massage :-)
En trappa upp Kom o köp änglar o fina ljuslyktor bl.a. 🙏🏻 Välkommen på Änglakväll i morgon kväll den 25/10 i min lokal mellan 17-19 Ringvägen 2B 1 trappa upp. Kolla in mina nyheter och passa på och hitta fina julklappar. För er som handlar för 300kr eller mer medföljer en gåva. Många kramar anna
[10/24/16]   Välkommen på Änglakväll i morgon kväll den 25/10 i min lokal mellan 17-19 Ringvägen 2B 1 trappa upp. Kolla in mina nyheter och passa på och hitta fina julklappar. För er som handlar för 300kr eller mer medföljer en gåva. Många kramar anna
Arigato Massage https://arigatoacumassage.com/2016/09/28/akupressur/
Nennas NagelFix Före: 8 v utväxt & utfört av annan salong

Efter: hellackat i smokey plum & vitt med Chrome-pigment & marmorering ontop 👌😍
Nennas NagelFix Hellackat i koppar med Chrome-pigment ontop 👌😃
Nennas NagelFix SprayTan 😄🖒
Nennas NagelFix SprayTan 😄🖒
Nennas NagelFix Dags å öppna upp dörren till min lilla SprayTan-studio 😄😄😄.

Öppettider: Måndag - Fredag
Stängt: Lördag-Söndag

Du erhåller Bonuskort där 5:e gången är gratis inom samma behandling 👍.

Gå in på www.nennasnagelfix.se för att se de olika behandlingar som finns att välja på samt vad du ska tänka på före & efter din behandling.

Varmt Välkomna ska ni vara 😃
Nennas NagelFix Före: 3 v utväxt 👍
Efter: franskt i vitt 😃
Nennas NagelFix Nytt set i hellackat rosa med glitter ontop på den yngsta i familjen ❤😃

En trappa upp

  • 0734477056