Kandelo

Pilottorget 12

Skarpnäck, 12832

Ort

Recensioner (0)

0 av 5.0
  • Inga recensioner ännu. Bli först att skriva en!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte att delas eller visas

Betyg

Senaste inlägg på sociala media från Kandelo

John Erik Elebys kammarkör John Erik Elebys Kammarkör bjuder in till en klassisk julkonsert med tonsättningar och arrangemang av Jan-Åke Hillerud.
www.tupperware.se Tupperware Är du som jag och gillar de fina varorna från Tupperware? Jag skrev nyss in mig som återförsäljare för Tupperware så om du har något önskemål så är det bara att du hör av dig. Antingen genom att beställa en egen visning eller genom att helt enkelt beställa en katalog och skicka mig din beställning. http://www.tupperware.se/ www.tupperware.se
[11/05/12]   Välkommen att prova ett underbart fot-SPA med våra härliga, mjukgörande, ekologiska produkter från Forever Living!
Kommande tillfällen:
18 nov 2012 – kl 15-16.30 Luftskeppsgatan 2 i Skarpnäck
13 jan 2013 – Kl 15-16.30 Bollmoravägen 40 i Tyresö
10 feb 2013 – Kl 15-16.30 Bollmoravägen 40 i Tyresö
Föranmälan till mig
Välkomna!
[11/05/12]   Söndagen den 25 nov 2012 kl. 15.00 är du som är nyfiken på att arbeta med hälsa och skönhet välkommen till Luftskeppsgatan 2 i Skarpnäck. Du får höra allt om vad som ingår i utbildningen och om dina möjligheter att arbeta som Hudvårdskonsulent i framtiden på hel eller deltid.

Själva utbildningen är kostnadsfri, du betalar bara för de kurskompendier och produkter du behöver för att komma igång. En fantastisk chans helt enkelt!
Föranmälan till mig
Välkomna
harmoniexpo.com Inre harmonimässor, HARMONI-expo, Sveriges största alternativmässa för Kropp och Själ! Laddar för nästa helg på Inre Harmoni-mässan då vi bjuder på underbara hud- och kroppsvårdsprodukter och ser till att fylla alla platser till Hudvårdskonsulentutbildningen. Vi ger också provapå-behandlingar med fot-SPA och tar emot de som vill boka egna SPA-kvällar eller boka brudmakeup.
Välkomna att hälsa på oss i Solnahallen, hall B, nästa helg!
http://www.harmoniexpo.com/ harmoniexpo.com HARMONIexpo, Inre Harmonimässor, Sveriges största alternativmässa för Kropp och Själ. Med mässarrangörerna Britt Rudolfsson och Kristina Wennergren.

Kandelo

  • 076-377 09 26